Сәбіз бәліші басқаларына қарағанда құрғақ емес, сонымен қатар тым тәтті емес болады. Осы қасиеттерімен көптеген аспаз қыздарға ұнайтын сәбіз бәлішінің ең оңай деген мәзірлерінің бірін ұсынамыз.
Құрамы:
|
|
| Сәбізді кішкентай үккіштен өткіземіз. | |
| Майды шамалы ерітіп қант қосып, еземіз. Қант барынша еруі керек. | |
| Майға сәбіз, мейіз қосып араластырамыз. | |
| Бөлек ыдыста ұн, сода, тұз, даршынды араластырып қойыңыз. | |
| Ұнды сәбізге қосып, қамыр жасаймыз. | |
| Қамырды майланған пішінге салып, пісіру пешіне 180 градусқа қойыңыз. | |
| 40-50 минуттан кейін бәліш дайын болады. | |
| Астарыңыз дәмді болсын! |
Дайындаған: Сания Аринова


