Етсіз, фасоль бұршағы қосылған жеңіл палаудың мәзірімен таныс болыңыздар.
Құрамы:
|
|
Күрішті жуып, суға салып, бұқтырып қойыңыз. | |
Сәбізді үккіштен өткізіңіз. | |
Пиязды барынша майдалап тураңыз. | |
Сарымсақты тазалап қойыңыз. | |
Ысыған майға пияз бен сәбізді қуырыңыз. | |
Фасоль бұршағын қосып, тұздап, бұрыш қосыңыз. Мейізді де осы кезде қосады. | |
5 минуттан кейін су не сорпа құямыз. Оны бір қайнатып, күрішті салыңыз. Сарымсақты күріштің ортасына саламыз. Баяу отта су толықтай буланып кеткенін күтеміз. | |
Фасоль бұршағы қосылған палау дайын. |
Дайындаған: Сания Аринова